HAKUOHJE

Lomatukea haetaan lomatukihakemuksella, jonka voi täyttää sähköisesti ja tulostaa. Jos haluat itsellesi tulosteen hakemuksesta, tulosta se ennen lähettämistä.


SÄHKÖISEEN LOMATUKIHAKEMUKSEEN
PÄÄSET TÄSTÄ!

HUOM! JOS HAKIJA ILMOITTAA HAKEMUKSESSAAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEENSA, TULEE KUTSU JA LASKU OMAVASTUUOSUUDESTA HAKIJAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEEN!

Kutsu tulee osoitteesta no-reply@lotu.lomajarjestot.fi PDF-tiedoistona. Kutsu ja lasku tulevat sähköpostiin kahtena eri viestinä. Lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostiin tietokoneiden palomuuri yms. suojauksista johtuen. Roskapostit kannattaa tarkistaa aika ajoin.

Sähköisen lomakalenteriin sekä sähköiseen hakemukseen pääset tästä! Lomakalenterissa lomakohteen nimestä painamalla näet lisätiedot lomasta, esim. yhteistyökumppanin, jolle loma on varattuna sekä alustavan lomaohjelman.

Tukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tukea myönnettäessä otetaan huomioon hakijan ja puolison tulot, menot - myös velat, elämäntilanne ja aikaisemmin saatu lomatuki. Perustelut tuen tarpeesta välttämättömät. Hakemus palautetaan viimeistään kolme (3) kuukautta ennen toivotun loma alkua.

Henkilötiedot

Täytä henkilötiedot täydellisinä. Puolison tai avopuolison henkilötiedot tarvitaan, jos hän hakee lomalle. Perhelomilla aikuinen on aina lomatukihakemuksessa päähakijana, vaikka loma olisi varattu potilasjärjestölle tai muulle yhteistyöjärjestölle!

Lomalle tulevien lasten etunimi ja henkilötunnus täydellisenä hakemuksessa. Jos lapsen sukunimi on toinen kuin hakijan, se ilmoitetaan hakemuksessa.

Lomakohteet ja -ajat

Hakija voi itse valita lomakohteet ja- ajat kotisivuilla olevista ajoista. Jos haet yhdistyksen/järjestön varaamalle lomaviikolle, ilmoita se selkeästi hakemuksessa.

Aikaisempi lomatuki ja -hakemukset

Aikaisemmin saatu lomatuki tulee ilmoittaa. Muista lomajärjestöista haettavat lomat kuluvan vuoden aikana ilmoitetaan. Pidätämme oikeuden vaihtaa tietoja muiden lomajärjestöjen kanssa.

Tulotiedot

Hakijan tulotiedot ilmoitetaan kuukaisituloina (mielellään nettotuloina). Yrittäjät ja maatalousyrittäjät ilmoittavat viimeisen verotuksessa vahvistetun vuositulonsa.

Perustelut

Hakemuksen perustelut ovat välttämättömät. Perusteluina ilmoitetaan ne taloudelliset, terveydelliset tai sosiaaliset syyt, joilla hakija perustelee tuetun loman tarpeen.

Muuta huomioitavaa

Puutteellisesti täytettyä hakemusta emme valitettavasti voi käsitellä.
Myönteisestä päätöksestä ilmoitetaan hakijalle noin 2 kuukautta ennen loman alkua. Kielteisestä päätöksestä ei ilmoiteta.
Kyselyjä voi tehdä 2 kuukautta ennen haetun loman alkua arkisin klo 9.00 - 13.00. Hakemus voidaan siirtää toiseen lomapaikkaan tai ajankohtaan.
Täytettäessä lomaryhmiä pyrimme noudattamaan hakijan toivomuksia lomaryhmistä.

JOS HAKIJA ILMOITTAA HAKEMUKSESSAAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEENSA, TULEE KUTSU JA LASKU OMAVASTUUOSUUDESTA HAKIJAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEEN!

Vuoden 2014 tuettujen lomien esite pdf-tiedostona!

Siirry sivun alkuun